Edit és Ibolya

Vaszari Móni márc 22, 2020 0

Kedves Személyes Utazási Tanácsadás Csapat!

Még egyszer küszönjük a pontos szervesést és tanácsokat. Fantasztikus 3 hetünk volt!

Bangkokban 3 élménydús napot töltöttünk. Mindent, amit ajánlottatok megnéztünk. A pontos, alapos itinerek sokat segítettek.

A következő 3 napot Kambodzsában töltöttük. Angkor csodálatos, már-már misztikus templomai egy egész napos program volt, de ebben az időben, egy jeggyel 2 napos belépést kaptunk így mindent bejárhattunk.

A következő állomásunk a Khao Sok Nemzeti Park volt, ott csoportos kalandra vitt minket Lek barátotok. Talán ettől a résztől féltünk a legjobban és ez lett a legemlékezetesebb élményünk. Fantasztikus volt a még turisták által nem szennyezett érintetlen természetben éjszakázni.

Innen Krabiba mentünk, mindent követve, ahogy ajánlottátok.
Itt egy nap után, komppal Phi Phi-re utaztunk. 4 napos, aktív pihenésben volt részünk, bejártuk az egész vesealakú szigetet. Az estéket táncos bulikkal zártuk, miközben a Tenger nyaldosta talpunkat. Majmokkal és fantasztikus óceáni élővilággal találkoztunk.
Innen gyönyörű barnán Kuala Lumpurba repültünk, ahol még 3 napot töltöttük, már vásárlással.

Onnan repültünk haza, de azt hiszem a járvány elől utolsó pillanatban. Még egyszer nagyon köszönjük a pontos tanácsokat, kontaktokat, szervezést!